Защо умът ви все повече се запълва с мисли за

...
 Защо умът ви все повече се запълва с мисли за
Коментари Харесай

Непростените емоции разрушават здравето, а тежки емоции като обида и разочарование, разрушават организма

 962124_pics-of-cats-in-love-wallpapers_1680x1050_h
 Защо мозъкът ви от ден на ден се запълва с мисли за проблеми, рецесии, премеждия, и по този начин нататък? Проблемът е в това, че неизлекуваните обиди не си потеглят. Натрупвайки се, те се трансформират в отмалялост и отчаяние от живота, в серия от депресии …

Непростените страсти унищожават здравето. Най-лошото е, че такива тежки страсти като засегнатост и отчаяние, унищожават организма.

Защо множеството хора с възрастта все по-малко се усмихват? Познат ли ви е „ Синдромът на хроничната отмалялост “?

Защо мозъкът ви от ден на ден се запълва с мисли за проблеми, рецесии, премеждия, и по този начин нататък? Проблемът е в това, че неизлекуваните обиди не си потеглят. Натрупвайки се, те се трансформират в отмалялост и отчаяние от живота, в серия от депресии …

Непростените страсти унищожават здравето. Най-лошото е, че такива тежки страсти като засегнатост и отчаяние, унищожават организма.

Днес науката е потвърдила, че страстите с голяма мощ въздействат върху живите кафези. Разрушителните страсти се съхраняват в дебрите на подсъзнанието, принуждавайки нашите кафези да работят погрешно.

В обикновено положение клетката работи в естетика с целия организъм. Но от време на време в съзнанието се появява напън, натрупват се обиди. Емоционалната празнина измества от сърцето насладата. Много метаболитни процеси в организма стартират да се трансформират. Първите, които страдат, са клетките.

Първоначално вашата клетка се пробва да се приспособява. След това, като не може да се оправи с този проблем, трансформира обмена на веществата вътре в себе си. В същото време стартирате да чувствате отмалялост и неразположение.

Тогава поражда болката. Болката е зов на организма за помощ! Ако не чувате болката или я заглушавате с хапчета, клетката стартира сама да търси решение на казуса. Така пораждат редица съществени болести.

Непростените страсти унищожават взаимоотношенията. Но това не е всичко! Ако не изчистите своето подсъзнанието от остарели обиди, разочарования и завист, вие позволявате на тези страсти да правят своята злокобна невидима работа. От година на година!

И тогава стартирате да си задавате въпроси. Защо ми изневериха, предадоха, нараниха, не схванаха. Защо ме захвърлиха, кой е отговорен и какво да върша?..

Непростените страсти унищожават кариерата. Не е толкоз елементарно да се оцелее след ударите, които от време на време ни нанася живота. И в случай че вие носите в себе си „ остарял товар “, по-късно всеки идващ удар може да бъде финален за кариерата ви.

Представете си човек, който непрекъснато мисли за предишните си неуспехи в бизнеса. Времето в този случай работи против него!

И е без значение кого упреква за това: този човек, на чиято поддръжка е разчитал или себе си! Във всеки случай, без да знае за прошката и методите за пречистване на подсъзнанието, подобен човек става все по-слаб.

Струва ли си от година на година да носите в себе си тежестта на минали проблеми?

Ако във вашето минало е имало мъчително събитие, страст, която не сте дали прошка, не сте се освободили от сенките на участниците в тези истории, се случва следното: натрупат се болежка, засегнатост, агресия; а страданията от това, което се е случило последователно основават прочувствена котва, която е котвата към загатна.

Връщайки се непрестанно в спомените си, в тези мъчителни моменти, още веднъж и още веднъж предизвиквайки вашите усеща, съжаления, разочарования, по този метод изразходвате все по-голяма част от силата си. Вие живеете в предишното. Вие сте го захранвате. Вие не разполагате с задоволително сила, с цел да творите сегашна действителност.

Какво е решението?

Да се върнете Обратно в предишното с цел да трансформирате болежка в Радост, засегнатост – в Прошка, експанзия – в Любов.

Да се върнете в предишното – значи да си простите, тук и в този момент, и на всички останали, да осъзнаете причинно-следствените връзки на тези събития, да разберете същността на Урока, да благодарите на всички участници за опита, който ви разрешава да стъпите на по-високо равнище на развиване.

    Веднага откакто човек се разболее, би трябвало да потърси в сърцето си на кого би трябвало да елементарни.
    Луиза Хей

© 2018   nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по тематиката:

Eзотерика: Трябва ли да се прости на предателите?

 

Въз основа на разбирането, че е значимо да се слуша и да се чува душата, се случва по този начин, че Разумът на Душата  постоянно знае и вижда, какво е най-добре да…

Цялата публикация

Почти фантастична история за Неведомите Пътища Господни

 

Известният онколог доктор Марк бил  поканен на значима конференция,  с цел да бъде награден за многогодишната си  сполучлива работа. Събитието било в различен град, където лекарят трябвало да лети със аероплан.…

Цялата публикация

© 2018    nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР